Εισβολή κουκουλοφόρων σε σπίτι στην Εκάλη – Ήρθαν τετ-α-τετ με τον 80χρονο ιδιοκτήτη!

Must Read

Τρόμος στην Εκάλη για 80χρονο, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε κατά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, με τους τρεις κουκουλοφόρους να απενεργοποιούν το συναγερμό και να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο της διώροφης κατοικίας, προκειμένου να εισβάλουν στο εσωτερικό της. Κατόπιν, αφού πρώτα ακινητοποίησαν τον έντρομο ιδιοκτήτη, άρχισαν να ερευνούν όλους τους χώρους. Και αφού αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, έγιναν «καπνός».

Το τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς προσπαθεί έκτοτε να εντοπίσει υλικό από κάμερες στην περιοχή που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των κακοποιών, ενώ περιμένουν και τα αποτελέσματα από τη σήμανση για DNA και αποτυπώματα, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This