13-7-2020

Η… αλάνθαστη μύτη του Μασκ «έκλεισε το σπίτι» 36χρονου λαθρέμπορου προϊόντων καπνού!

«Λαβράκι» έβγαλαν οι λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου με τη βοήθεια του Μασκ, του σκύλου- ανιχνευτή, ο οποίος τους βοήθησε να φτάσουν στη σύλληψη ενός 36χρονου με μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού για… ναργιλέ!

Κατά τον ελέγχο που πραγματοποιήθηκε στον 36χρονο Έλληνα, όταν παρέλαβε ένα ασυνόδευτο δέμα από το πλοίο της γραμμής, το μεσημέρι της Τρίτης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου βρήκαν στο εσωτερικό του οκτώ συσκευασίες καπνού ναργιλέ, βάρους ενός κιλού η καθεμία, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια, ο Μασκ έκανε έρευνα στο κατάστημα του 36χρονου, όπου βρήκε άλλα οκτώ κιλά και 943 γραμμάρια καπνού ναργιλέ, καθώς και εννέα συσκευασίες αρωματικής γλυκερίνης.

Τέλος, ο εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε και την κατοικία του 36χρονου, όπου… ξετρύπωσε ακόμη 74 λαθραίες συσκευασίες που περιείχαν 10 κιλά και 951,4 γραμμάρια καπνό ναργιλέ, αλλά και ένα ξύλινο δοχείο και μία συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 188,1 γραμμαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ