Η… αλάνθαστη μύτη του Μασκ «έκλεισε το σπίτι» 36χρονου λαθρέμπορου προϊόντων καπνού!

Must Read

«Λαβράκι» έβγαλαν οι λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου με τη βοήθεια του Μασκ, του σκύλου- ανιχνευτή, ο οποίος τους βοήθησε να φτάσουν στη σύλληψη ενός 36χρονου με μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού για… ναργιλέ!

Κατά τον ελέγχο που πραγματοποιήθηκε στον 36χρονο Έλληνα, όταν παρέλαβε ένα ασυνόδευτο δέμα από το πλοίο της γραμμής, το μεσημέρι της Τρίτης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου βρήκαν στο εσωτερικό του οκτώ συσκευασίες καπνού ναργιλέ, βάρους ενός κιλού η καθεμία, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια, ο Μασκ έκανε έρευνα στο κατάστημα του 36χρονου, όπου βρήκε άλλα οκτώ κιλά και 943 γραμμάρια καπνού ναργιλέ, καθώς και εννέα συσκευασίες αρωματικής γλυκερίνης.

Τέλος, ο εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε και την κατοικία του 36χρονου, όπου… ξετρύπωσε ακόμη 74 λαθραίες συσκευασίες που περιείχαν 10 κιλά και 951,4 γραμμάρια καπνό ναργιλέ, αλλά και ένα ξύλινο δοχείο και μία συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 188,1 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This