Ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη ξεσπά: «Επί 2 χρόνια με στοχοποιούν, ενώ δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη εναντίον μου»

Must Read

Δύο και πλέον χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ο γιατρός που «φωτογραφήθηκε» επανειλημμένα ως υπαίτιος, περνά στην αντεπίθεση και… δείχνει τα δόντια του με οργή και αγανάκτηση σε όσους κρύβονταν πίσω από την άνευ προηγούμενου στοχοποίησή του, «όχι απλά ως ύποπτο, αλλά ως ο δράστη της δολοφονίας της».

Ο 59χρονος πρώην σύντροφος της χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας -που βρέθηκε νεκρή ανήμερα τα Θεοφάνια του 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Μυρτιά Τριχωνίδας- είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για την αντιμετώπισή του. Πριν από λίγες ημέρες, στις 21 Μαΐου συγκεκριμένα, προχώρησε στην κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος στον πταισματοδίκη Μεσολογγίου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με στοχοποίησαν σε περίπου 200 εκπομπές… Έκανα υπομονή δύο χρόνια».

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το υπόμνημα συμπληρώνει την αναφορά που έκανε ο γιατρός τον Νοέμβριο του 2019, με αφορμή την έκδοση και τη δημοσιοποίηση πιστοποιητικού, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του για τον θάνατο της 44χρονης.

Μέσω των δικηγόρων του ο 59χρονος κάνει λόγο για «ψευδές πιστοποιητικό», επιρρίπτοντας ευθύνες στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Αμέτρητες οι επιθέσεις μέσα από τα social media

Στο σχετικό υπόμνημα γίνεται αναφορά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, δημοσιογράφους και καλεσμένους σε αυτές, τις οποίες παρουσιάζει ως χαρακτηριστικά παραδείγματα. Όμως δεν ξεχνάει και την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε και μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα από ομάδες στο Facebook, αλλά και τα εκατοντάδες σχόλια που αναρτήθηκαν σε βάρος του σε ιστοσελίδες (κάποια συνεχίζουν να αναρτώνται), όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορείται ανοιχτά είτε ως φυσικός, είτε ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

«Συνολικά υπάρχουν περίπου 200 εκπομπές οι οποίες με στοχοποιούν ευθέως, τις οποίες θα σας προσκομίσω εντός εύλογου χρόνου, σε σχετική μήνυση που θα υποβληθεί από εμένα κατά όλων των ανωτέρω κυρίων, και τα ποινικά αδικήματα που διαπράττουν σε βάρος μου», καταλήγει στο υπόμνημα.

O 59χρονος γιατρός προχώρησε, δια του νομικού του εκπροσώπου, σε μακροσκελή δήλωση στο agriniopress.gr και αναφέρει για το πιστοποιητικό που χορηγήθηκε στους πληρεξούσιους δικηγόρους της οικογένειας της Λαγούδη: «Δηλώνω κατηγορηματικά πως ουδεμία δίωξη έχει ασκηθεί κατά μου και καμία δικογραφία δεν έχει σχηματισθεί εναντίον μου, όπως ψευδώς αναφέρεται μέσα στο επίσης ψευδές πιστοποιητικό που εκδόθηκε στις 5/10/2018 και δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This