Tεμάχισε το σώμα της φίλης του και έκαψε τα κομμάτια στη σόμπα του σπιτιού (video)

Must Read

Η υπόθεση εξαφάνισης μιας 40χρονης τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη, είχε συγκλονιστική κατάληξη όπως όλα έδειξαν.

Ενώπιον της ανακρίτριας, ο 38χρονος σύντροφός απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το GRTIMES, ο κρατούμενος που έχει 82% αναπηρία και φέρει προσθετικό μέλος στο κάτω άκρο, υποστήριξε ότι η 40χρονη πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών κι εκείνος στη συνέχεια τεμάχισε με κοπίδι το σώμα της και πέταξε τα κομμάτια της στη σόμπα του σπιτιού του, υπό τον φόβο ότι θα κατηγορηθεί για τον θάνατό της.

Η εξαφάνιση της 40χρονης

Η 40χρονη γυναίκα που ήταν κάτοικος Σταυρούπολης, εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και δεν την αναζήτησε κανένας επειδή δεν είχε συγγενείς. Ενας αστυνομικός που ήταν γείτονάς της ενημέρωσε τις αρχές όταν αντιλήφθηκε την εξαφάνισή της.

Μετά από έρευνες και άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε επικοινωνία με τον 38χρονο, ενώ βρέθηκαν κινήσεις σε πρατήρια καυσίμων με την τραπεζική της κάρτα, η ίδια όμως δεν διέθετε κάποιο όχημα.

Καταθέτοντας στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως έκαναν ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης η γυναίκα εξέπνευσε ενώ στη συνέχεια εξαφάνισε τη σορό. Μετά από έρευνες της διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος αναζητούσε στο διαδίκτυο τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν πεθαίνει και πώς προχωράει η σήψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This