Νεαρός Ρομά πάτησε τον πατριό του με το αυτοκίνητο, επειδή του χρωστούσε… 200 ευρώ!

Must Read

Σχεδόν 10 μήνες μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 43χρονου πατριού του, στην Ανθήλη Φθιώτιδας, πιάστηκε στη «φάκα» της Αστυνομίας ο 20χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως, μαζί με έναν 59χρονο, είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, το οποίο και «παρέσυραν» με αυτοκίνητο, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στο πόδι!

Ο νεαρός Ρομά εντοπίστηκε στη Λαμία, όπου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας. Σε βάρος του 20χρονου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς στις 3 τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου του 2019, είχε παρασύρει με το όχημα που οδηγούσε τον 43χρονο -σήμερα- σύζυγο της μητέρας του και ομόφυλό του.

Το θύμα είχε βρεθεί από άνδρες της Άμεσης Δράσης πεσμένο στον δρόμο με σοβαρά τραύματα στο αριστερό πόδι του και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στην κατάθεσή του, ο πατριός είχε κατονομάσει τον 19χρονο -τότε- θετό γιο του ως τον δράστη της επίθεσης με ανθρωποκτόνο πρόθεση, ενώ είχε συλληφθεί για συνέργεια στην απόπειρα ένας 59χρονος -σήμερα- Ρομά, που φέρεται ότι ήταν ο συνοδηγός του οχήματος, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.

Όπως είχε γίνει γνωστό, αφορμή για τον καβγά που παραλίγο να καταλήξει σε φονικό, στάθηκαν κάτι οφειλόμενα ύψους… 200 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This