Αγωνία για την απολογία της Δήμητρας Βούλγαρη: Θα σπάσει τη σιωπή της για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου;

Must Read

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται η συνέχεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, καθώς η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη θα απολογηθεί.

Η 42χρονη χήρα του θύματος, η οποία τον Δεκέμβριο του 2016 καταδικάστηκε σε ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στις 10 Ιουνίου θα σπάσει τη σιωπή της, ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου.

Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να πει τη δική της εκδοχή για όσα της καταλογίζονται, αφού επιδιώκει μια ευνοϊκότερη ποινή, αλλά κυρίως να σπάσει τα ισόβια. Η 42χρονη φαίνεται πως εξακολουθεί να διακηρύσσει την αθωότητά της, επιμένοντας ότι «ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο», ακυρώνοντας έτσι για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015.

Εξάλλου, η πλευρά της ισχυρίζεται ότι ο Θανάσης Λάμπρου έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, κάτι που επιδίωξε να αποδείξει μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά ούτε και της δολοφονίας του άτυχου 42χρονου. Μάλιστα, σε παλιότερη συνεδρίαση οι δικηγόροι της κατηγορουμένης είχαν κάνει αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, προκειμένου να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, εξαιτίας της μανιοκατάθλιψης, από την οποία, όπως ισχυρίζονται, βασανιζόταν.

Φως σε σκοτεινά σημεία

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό συνεχίζεται για περισσότερο από έναν χρόνο (!), σε μια προσπάθεια να πέσει φως σε σκοτεινά σημεία της πολύκροτης υπόθεσης και τώρα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία.

Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.

Το σκηνικό του εγκλήματος ήταν στημένο ώστε να μοιάζει με αυτοκτονία και, μάλιστα, οι τοπικές αστυνομικές Αρχές αποδέχτηκαν αυτή την εκδοχή. Όμως, η οικογένεια του Λάμπρου δεν πείστηκε ποτέ και ξεκίνησε να αναμοχλεύει την υπόθεση, για να αποκαλυφθεί, στην πορεία, ότι ο θάνατος του καπετάνιου ήταν δολοφονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This