Αλβανός ντίλερ είχε κρύψει την κοκαΐνη στο… Playstation!

Must Read

Μέσα σε Playstation φρόντισε να κρύψει την κοκαΐνη ένας 28χρονος dealer, που ταξίδεψε από τον Πειραιά στη Μύκονο, προκειμένου να μεταφέρει τις ναρκωτικές ουσίες χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις Αρχές. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Ο αλλοδαπός άνδρας πιάστηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν αποβιβάστηκε από το «Blue Star» στο λιμάνι του κοσμοπολίτικου νησιού κουβαλώντας μαζί του γύρω στο 1,5 κιλό κοκαΐνης, την οποία είχε κρύψει μέσα σε Playstation.

Ωστόσο, άνδρες του Λιμεναρχείου με την εκπαιδευμένη σκυλίτσα Ugly, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, σταμάτησαν τον 28χρονο και του ζήτησαν να τον ελέγξουν. Ο Αλβανός τούς είπε ότι μετέφερε μαζί του το Playstation για να παίζει παιχνίδια, ωστόσο δεν έφερε πάνω του τις απαραίτητες δισκέτες.

Η έρευνα

Ως εκ τούτου, οι λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών άνοιξαν το κουτί και εντόπισαν μια συσκευασία, η οποία ήταν τυλιγμένη με πολλά στρώματα πλαστικής μεμβράνης και καλυμμένη με γράσο, ούτως ώστε τα ναρκωτικά να μην μπορούν να εντοπιστούν από τα σκυλιά.

Οι άνδρες της υπηρεσίας πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό dealer, ενώ πληροφορίες των λιμενικών θέλουν τον άνδρα μέλος κυκλώματος που, με αφορμή την έναρξη της σεζόν, στέλνει τα πακέτα με τα ναρκωτικά, προκειμένου να διοχετευθούν στην υψηλή πελατεία του νησιού των ανέμων εν όψει του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This