Η μαυροφορεμένη με το βιτριόλι εντοπίστηκε στην Καλλιθέα μια μέρα πριν – Καταθέτουν δύο νέα πρόσωπα

Must Read

Οι έρευνες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας εξετάζοντας αναλυτικά, τα βίντεο 12 ωρών και τα δεδομένα των των τηλεφωνικών εταιρειών, ενώ έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής καταθέσεις 25 ανθρώπων από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο, η μαυροφορεμένη δράστης να μην είναι η ηθική αυτουργός της επίθεσης, και κ τα φώτα των ερευνών έχουν πέσει πάνω στον εντοπισμό της γυναίκας με τα μαύρα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ώστε στη συνέχεια αυτή να αποκαλύψει την ηθική αυτουργό. 

34χρονη Ιωάννα

Σύμφωνα με βίντεο και μαρτυρίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την μαυροφορεμένη στον τόπο που έγινε η επίθεση, στην περιοχή της Καλλιθέας, την ίδια ακριβώς ώρα, μια ημέρα ακριβώς πριν περιλούσει με καυστικό υγρό την άτυχη ασφαλίστρια.

Σύμφωνα με το Star, οι αρχές εξετάζουν εάν βρέθηκε εκεί σε μια προσπάθεια να επιτεθεί νωρίτερα στην Ιωάννα ή εάν προσπάθησε να ελέγξει τον χώρο και τις κάμερες για να σχεδιάσει το οργανωμένο και πανούργο σχέδιο της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί στις κάμερες, η ίδια έφυγε από το σημείο, λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί η Ιωάννα στην είσοδο του γραφείου της.

Ιωάννα βιτριολι

Καταθέτουν δυο νέα πρόσωπα

Οι αστυνομικοί ων ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας έχουν συγκεντρώσει μαρτυρίες και καταθέσεις από ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.

Ιωάννα

Πέρα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας που έχουν καταθέσει στην αστυνομία, στο προσκήνιο μπήκαν δύο νέα πρόσωπα, ένας πρώην σύντροφος της 34χρονης με τον οποίο είχε δικαστική διαμάχη για αρκετά χρόνια στο παρελθόν αλλά και ένας φίλος της με τον οποίο έκανε το τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό. Ο δεύτερος ρωτήθηκε εάν η Ιωάννα του είχε εξομολογηθεί κάποια ανησυχία ή αν του είχε αναφέρει απειλές, όμως εκείνος απάντησε αρνητικά.

34χρονη Ιωάννα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση δεν αποκλείεται να ήταν συμβόλαιο θανάτου αφού ήταν ξεκάθαρη τύχη το γεγονός ότι η Ιωάννα δεν εισέπνευσε ούτε κατάπιε το βιτριόλι, κάτι που θα μπορούσε να της είχε κοστίσει τη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This