Κορυδαλλός: Η έφοδος «έβγαλε» hi-tech οπλοστάσιο σε κελιά καταδίκων για τρομοκρατία!

Must Read

Άφωνο ακόμη και τον εισαγγελικό λειτουργό άφησε το hi-tech οπλοστάσιο που βρέθηκε και κατασχέθηκε μετά από αιφνιδιαστική έρευνα, χθες τα ξημερώματα, μέσα στα κελιά καταδικασθέντων για τρομοκρατία στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κινητά, usb stick, ρούτερ, μαχαίρια, λεπίδες, κατσαβίδια, στυλιάρια αλλά και χάπια εντοπίστηκαν από τους άνδρες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών που πραγματοποίησαν ολονύχτιες έρευνες στα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους στην πτέρυγα του καταστήματος ΙΙ, όπου κρατούνται καταδικασμένοι για οικονομικά εγκλήματα, αλλά και μέλη της «17 Νοέμβρη» και της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και επίσημη ανακοίνωση της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τις έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πέντε μαχαίρια εμπορίου και κατσαβίδι, τρία κινητά και 15 φορτιστές, 28 usb stick κι οκτώ hands free, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με φορτιστή, τρία mp 4, τρεις κάρτες sim, κάρτα μνήμης τρία φορητά ρούτερ wifi, 56 χάπια (ψυχότροπα), έξι ξύλινα κοντάρια, τρεις κόφτες, μία πένσα, δύο λεπίδες με ξύλινη λαβή, δύο ψαλίδια, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα συρματόσκοινο πολλών μέτρων, χρηματικό ποσό 50 ευρώ, τέσσερις τράπουλες και ένας νυχοκόπτης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας, κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κατασχεθεί, δέχθηκε μήνυμα από αριθμό κινητού, με στοιχεία άλλου κρατουμένου, έγκλειστου στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού I.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο κελί του, στη Δ’ Πτέρυγα του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού I, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και ένας φορτιστής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς πέρασαν όλα τα κατασχεθέντα στο εσωτερικό του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας και δη στην πτέρυγα που υποτίθεται ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This