Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκες που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα

Must Read

Είναι πολλές οι εικασίες σχετικά με την επίθεση στην Ιωάννα από άγνωστη γυναίκα με βιτριόλι. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της (;) μια καθαρή εικόνα της γυναίκας.

Σύμφωνα με το νέο σκίτσο που δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστις φορούσε μπεζ προς καφέ καμπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, έφερε τσάντα πλάτης, είχε ξανθά μαλλιά (ίσως περούκα) και φορούσε λευκή μάσκα και μαύρα γυαλιά.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η μυστηριώδης γυναίκα έφτασε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργαζόταν η 34χρονη με λεωφορείο, ενώ αποχώρησε με ταξί το οποίο την αποβίβασε κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε το πρόσωπό της, ούτε όταν μπήκε στο ταξί, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού μιλούσε ελληνικά, χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην προφορά της, ενώ απέφυγε να συζητήσει το οτιδήποτε με την οδηγό πέρα από το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This