Τετάρτη 16/6/2021

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, νέα μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βγαίνει η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη με τις συμμορίες αλλοδαπών που πραγματικά λυμαίνονται το κέντρο της πόλης κυριώς νυχτερινές ώρες. Τα ξημερώματα συμμορία των αλλοδαπών επιτέθηκε κατά μαροκινού υπηκόου και τον μαχαίρωσε.

Η ανησυχία της ΕΛΑΣ

Τα απανωτά κρούσματα με οργανωμένες συμμορίες που εμφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά οπλισμένες και δρουν πολλές φορές με στρατιωτική πειθαρχία, ενώ είναι πραγματικά ανελέητες απέναντι στον στόχο τους, προβληματίζει πολύ την ελληνική αστυνομία αλλά και τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Όταν σε μια μεγάλη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη εμφανίζονται από το πουθενά και χτυπούν με καταδρομικό τρόπο οργανωμένες ομάδες, δεν είναι μόνο κίνδυνος για την κοινωνία αλλά και εθνικός κίνδυνος.

Καθημερινό φαινόμενο η βία αλλοδαπών

Τα χτυπήματα αυτά τείνουν να καταστούν καθημερινό φαινόμενο. Οι αρχές βλέπουν τα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν πρόσωπα αλλά και να αναλύσουν τον τρόπο δράσης. Εχθές οι αρχές κινήθηκαν αστραπιαία και συνέλαβαν επτά άτομα. Και οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας όμως, δεν κρύβουν και την πικρία τους διότι λόγω του ανεπαρκούς νομικού πλαισίου, Οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα αφεθούν πάλι ελεύθεροι για να ξαναχτυπήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ