Δύο συλλήψεις στη Σητεία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο

Must Read

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε έναν ντόπιο και έναν αλλοδαπό στο Δήμο Σητείας, συλλαμβάνοντάς τους για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του ΑΤ Σητείας και στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, το απόγευμα της Τρίτης 09/06 πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε αγροτική τοποθεσία σε περιοχή του Δήμου Σητείας, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας.

καναβη κρητη σητεια

Και κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, στο οποίο καλλιεργούνταν συνολικά δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1,5 μέτρο έκαστο, και αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος και οι δύο άνδρες  συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω να περιποιούνται τα εν λόγω δενδρύλλια.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του ντόπιου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 γραμμάρια κάνναβης και συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), ενώ κατασχέθηκε, επιπλέον, και δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία -προφανώς- χρησιμοποιείτο ως μέσο διευκόλυνσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This