Η χήρα της Κοιλάδας επιμένει στην αθωότητά της: «Είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας, δεν είμαι δολοφόνος»!

Must Read

Την αθωότητά της διακήρυξε για ακόμα μία φορά η χήρα της Κοιλάδας, επικαλούμενη, αυτή τη φορά, ακόμη και τα… θεία!

Η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου το Δεκέμβριο του 2014, απολογήθηκε, λέγοντας ότι βρίσκεται στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη φορά που η 42χρονη απολογείται ενώπιον δικαστηρίου κι αυτό, γιατί, πρωτόδικα, είχε αρνηθεί να απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2016, οπότε της επιβλήθηκαν ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η χήρα που προσπαθεί να «σπάσει» τα ισόβια, μίλησε χθες με σταθερή φωνή από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, όπου διεξάγεται εδώ και ενάμιση χρόνο η δευτεροβάθμια δίκη, εμμένοντας στην αθωότητά της. Όπως είπε, λάτρευε τον Θανάση Λάμπρου και ήταν ο μοναδικός άντρας της ζωής της, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για την πίστη της στον Θεό:

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της Εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα», είπε η Βούλγαρη και αναφέρθηκε στη μοιραία μέρα: «Ήταν αδιάθετος (ο Λάμπρος) και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και, όταν γύρισα, κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο. Πήγα για καφέ με δύο φίλες μου και όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού αντίκρισα πολύ κόσμο (…) Ρωτούσα αν θα γίνει καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Η τελευταία της ελπίδα

Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τής επισήμανε ότι είναι η τελευταία της ελπίδα να αποδείξει την αθωότητά της, εκείνη απάντησε: «Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο πράγμα, ήταν σχέση ζωής. Πώς θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή κάποιου που κάναμε παιδί μαζί; (…) Είχαμε τα προβλήματά μας, αλλά τα ξεπεράσαμε… Να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει;»

Η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι δεν έχει πιάσει ποτέ στη ζωή της όπλο και πως δεν έχει κακία μέσα της: «Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι εγώ, είναι κάποιος άλλος. Γιατί είμαι εδώ, κυρία πρόεδρε;», ρώτησε και δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι η κόρη της τής λείπει τρομερά.

Η 42χρονη επέμεινε ότι δεν ομολόγησε ποτέ τον φόνο, ακυρώνοντας για πολλοστή φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015. Εξάλλου, η πλευρά της ισχυρίζεται ότι ο άτυχος Λάμπρου αυτοκτόνησε, κάτι που επιδίωξε να αποδείξει μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου ναυτικού.

Θέλοντας να ενισχύσει το σενάριο της αυτοκτονίας, η Βούλγαρη υποστήριξε χθες ότι ο άντρας της έπασχε από κατάθλιψη: «Μου έλεγε “αυτό είναι πρόβλημα δικό μου”. Δεν με άφηνε να τον βοηθήσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This