Τραγικό! Η επίθεση στην Ιωάννα έγινε για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook

Must Read

Κοντοχωριανές με την Ιωάννα, είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη ασφαλίστρια στην Καλλιθέα!

Η Ιωάννα και η 35χρονη είναι από διπλανά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και όπως φαίνεται γνωρίζονταν, καθώς η ασφαλιστική εταιρία που εργαζόταν η Ιωάννα βρισκόταν κοντά στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν η 35χρονη, ενώ μάλιστα υπήρχε μεταξύ  των εταιριών συνεργασία.

Σύμφωνα με το Cnn, η αφορμή για την τραγική επίθεση, ήταν ένα αίτημα φιλίας που έκανε ο σύντροφος της 35χρονης στην Ιωάννα στο Facebook! Η 35χρονη που διατηρούσε δεσμό μαζί του, ζήλευε σε εξωφρενικό βαθμό και αυτό την οδήγησε στο να σχεδιάσει την επίθεση της.

Ο σύντροφός της 35χρονης, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει, ομολόγησε ότι γνώριζε την Ιωάννα και ότι υπήρχε μια μικρή επαφή μέσω facebook μαζί της, ενώ όλη αυτή η ιστορία φαίνεται να είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο.

Η 35χρονη δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημα όμως προς το παρόν αρνείται τα πάντα.

Στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκε ήδη η περούκα που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση και η τηλεκάρτα με την οποία φέρεται να τηλεφώνησε από θάλαμο στην εταιρία Ραδιοταξί.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί αναμένουν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα για να περάσουν χειροπέδες στην 35χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ειρωνικό σχόλιο που είχε κάνει η 35χρονη σε ανάρτηση στο Facebook της 34χρονης Ιωάννας ακριβώς μια ημέρα μετά το αίτημα φιλίας που είχε κάνει το θύμα στον εργοδότης της ξανθιάς 35χρονης, ο οποίος και είχε περιστασιακή σχέση μαζί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This