Τα έξι λάθη που «πρόδωσαν» την 35χρονη, η παρακολούθηση στο Facebook και η προσαγωγή που έγινε σύλληψη

Must Read

Με επιτυχία στέφθηκαν οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης δράστριας που φέρεται να έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στις 20 Μαΐου.

Έτσι πριν από λίγο η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη αν και η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα. 

Αν και το σχέδιο της 35χρονης δικηγορικού υπαλλήλου έμοιαζε να είχε καταστρωθεί με απόλυτη ακρίβεια, το «τέλειο» έγκλημα ξεσκεπάστηκε, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τα λάθη της που την οδήγησαν στα χέρια των αρχών.

Η 35χρονη που κατάγεται από γειτονικό χωριό με την Ιωάννα και εργαζόταν στην περιοχή της Καλλιθέας σε δικηγορικό γραφείο που συνεργαζόταν με την ασφαλιστική εταιρία όπου δούλευε η Ιωάννα, ζήλευε αφόρητα το θύμα της , το οποίο  είχε φλερτ με τον άνδρα που η ίδια διατηρούσε μαζί του έναν περιστασιακό δεσμό.

Τα λάθη που οδήγησαν στον εντοπισμό της

  1. Το πρώτο της λάθος ήταν ότι είχε στην κατοχή της ένα πακιστανικό τηλέφωνο και ενώ είχε πάει πριν λίγες ημέρες στο μέρος όπου είχε γίνει το συμβάν για να μπορέσει να το εποπτεύσει, απουσιάζοντας αδικαιολόγητα από την εργασία της, κάτι το οποίο το επιβεβαίωσαν και οι συνάδελφοί της, ήθελε να δει αν λειτουργεί και το τηλέφωνο κάνοντας κλήση σε αυτό από έναν τηλεφωνικό προθάλαμο που βρισκόταν εκεί κοντά.
  2. Φαίνεται ότι το πακιστανικό τηλέφωνο το είχε μαζί της και στον χώρο εργασίας της αλλά και στην οικία της, σύμφωνα με την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων που είχε ζητήσει η Αστυνομία.
  3. Η ύποπτη, από αυτό το τηλέφωνο κάλεσε έναν συνάδελφό της ή πελάτη της στις 18 Μαΐου. Η Αστυνομία βρήκε τον άνθρωπο που δέχτηκε την κλήση. Όταν ερωτήθηκε ποιο ήταν το άτομο που τον κάλεσε από αυτόν τον αριθμό εκείνος υπέδειξε την 35χρονη.
  4. Άλλο ένα στοιχείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έδωσε ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 35χρονη στο σημείο της επίθεσης. Αν και επιφυλακτικός, την αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας αλλά και από τη φωνή που την άκουσε στο τηλεφωνικό κέντρο ταξί όταν τον κάλεσε.
  5. Ενώ η δράστιδα φαίνεται ότι ήταν πολύ ενεργή στα social media, εκείνη την περίοδο, είχε απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της. Παρόλα αυτά ανακαλύφθηκε φωτογραφικό υλικό με τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.
  6. Η τελευταία και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η 35χρονη είναι η δράστιδα, είναι ότι κατά την διάρκεια της έρευνας της Αστυνομίας που έκανε στο σπίτι της, βρέθηκε η περούκα, η τηλεκάρτα αλλά και το πακιστανικό τηλέφωνο.

Κανονική παρακολούθησε μέσα από τα Social

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες η γυναίκα παρακολουθώντας συστηματικά τα social media, της 34χρονης Ιωάννας ενώ σε κάθε φωτογραφία της, τα «like» έπεφταν… βροχή!

Και αυτό δεν γινόταν μόνο στις φωτογραφίες αλλά σε όποια ανάρτηση και αν έκανε η Ιωάννα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This