Ψυχρή και ανέκφραστη η 35χρονη: «Αγόρασα την περούκα γιατί δεν είχε πετύχει η… βαφή και ναι, ξέρω τι έχει πάθει η Ιωάννα!» (video)

Must Read

Ανέκφραστη και παγωμένη πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα η 35χρονη γυναίκα που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στις 20 Μαϊου, έξω από τα γραφεία ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Μονολεκτική και ψυχρή αρνήθηκε τα πάντα ενώ όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τι έπαθε η Ιωάννα απάντησε ξερά «ναι ξέρω τι έχει πάθει», άκουσε ανέκφραστη το κατηγορητήριο και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Δείτε επίσης: Σε πρώην υπουργό της ΝΔ εργαζόταν η 35χρονη που συνελήφθη για την επίθεση με το βιτριόλι

Πριν ο εισαγγελέας της απαγγείλει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση την οποία τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση η υπάλληλος του δικηγορικού γραφείου, απάντησε εξίσου μονολεκτικά στην ερώτηση για την περούκα ότι την αγόρασε διότι δεν είχε πετύχει η… βαφή!

Ανέκφραστη ψυχρή και μονολεκτική

Όταν ο εισαγγελέας την ρώτησε για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό της 20ης Μαΐου απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Όσο για τα ρούχα και το σακίδιο που είχε μαζί της (που βρέθηκαν σπίτι της και που ταυτοποιήθηκαν στο βίντεο) η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι είναι συνηθισμένα ρούχα και κυκλοφορούν παντού στην αγορά!

Παραδέχτηκε ότι γνώρισε το θύμα μέσω μίας ξαδέλφης της ωστόσο αρνήθηκε ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα. Θολό παραμένει το τοπίο για τον 35χρονο ο οποίος ίσως ήταν το «μήλο της Έριδος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι 40 ετών, δεν είναι δικηγόρος αλλά εργάζεται σε αθλητικό διαδικτυακό ιστότοπο.

Η τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση φαίνεται ότι την «έκαψε» καθώς τη χρησιμοποιούσε για να καλεί αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το καυστικό υγρό αγοράστηκε από το διαδίκτυο έναντι 4,5€ ενώ

Σύμφωνα και με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος την περίμενε χθες στην Ευελπίδων, η άρνηση αποτελεί τη βάση της νομικής στάση της. 

Δεν θα μπορούσε να πάει το μυαλό μου….

Ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι η Ιωάννα όταν της αποκάλυψε ποια είναι η γυναίκα που φέρεται να της επιτέθηκε «πάγωσε» και χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να του απαντήσει ότι την γνωρίζει και μάλιστα του είπε πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της.

Όπως είπε, η Ιωάννα του είπε ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και μάλιστα πως τον άνδρα που περιγράφεται ως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν τον γνωρίζει.

Και γι’ αυτό τον λόγο, επειδή δεν πήγαινε το μυαλό της, ποτέ δεν ανέφερε το όνομα της 35χρονης ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αστυνομικές αρχές.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για το αίτημα φιλίας στο Facebook και το «τρίτο πρόσωπο». Όπως είπε, πριν από περίπου 2 χρόνια η 35χρονη έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα για το αν γνώριζε τον συγκεκριμένο άνδρα. Όταν το θύμα απάντησε «όχι» η γυναίκα της έστειλε αίτημα φιλίας και αυτό ήταν όλο…

 «Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία και το πιο σημαντικό ήταν ότι αυτό έγινε πριν από δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Κεχαγιόγλου: Η 35χρονη μου είπε ότι γνωρίζει το θύμα

Μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου είπε ότι η πελάτισσά του ήταν αρνητική ως προς την εμπλοκή της στην υπόθεση.

«Δεν θέλησα λόγω της δυσμενούς κατάστασης στην οποία βρισκόταν να επιμείνω κι άλλο. Ήταν τραγική η ψυχολογική της κατάσταση… Θεωρώ ότι είναι υπερβολική αυτή η ποινική δίωξη και δεν θα σταθεί ποτέ στο ακροατήριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This