Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων της μικρής Μαρκέλλας, η Αστυνομία σαρώνει όλα τα ενδεχόμενα

Must Read

Ελάχιστες είναι οι επίσημες πληροφορίες που δίνονται για την υπόθεση της αρπαγής και εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς.

Η μικρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία της, αλλά και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, χαρακτήρισαν τη μικρή σαστισμένη και χωρίς να μπορεί να περιγράψει τι συνέβη από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Στοιχεία έδωσε στην Αστυνομία το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον κ.Γιαννόπουλο να υποστηρίζει πως πολλά δεν είναι ανακοινώσιμα, αλλά έχουν δοθεί στις Αρχές, ενώ πρόσθεσε πως υπήρχαν πληροφορίες που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την Αστυνομία όταν είδε τη μικρή Μαρκέλλα στο δρόμο σήμερα, ο Γιώργος Οικονόμου, χαρακτήρισε το κοριτσάκι «σαν χαμένο» όταν περπατούσε, ενώ παρέπαιε κιόλας. Στην ερώτησή του για τα πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, η Μαρκέλλα, σύμφωνα με τον ίδιο, απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι».

Ο αδελφός της μικρής που δεν την έχει δει καθόλου, μιας και δεν του το έχουν επιτρέψει, αρκέστηκε να πει: «Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This