Η Ιωάννα στρέφεται δικαστικά κατά της Έφης που της κατέστρεψε με βιτριόλι την ζωή

Must Read

Σε παράσταση πολιτικής αγωγής αναμένεται να προχωρήσει σήμερα προκειμένου να ενημερωθεί και επισήμως για την πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της 35χρονης Έφης Κ., ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος αναμένεται να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε δεύτερο χρόνο ώστε να πετύχει αποζημίωση για να αντεπεξέλθει στα τεράστια έξοδα τουλάχιστον 30 επεμβάσεων που πρέπει να υποβληθεί η 34χρονη Ιωάννα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα της, καθώς η ζημιά που της έχει προκαλέσει το βιτριόλι είναι μεγάλη.

Ο ίδιος μιλώντας νωρίς το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε τόσο στην ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο, όσο και στην 35χρονη Έφη, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί και κρατείται σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Τα στοιχεία για την 35χρονη είναι πάρα πολλά, προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη είναι η δράστις του αποτρόπαιου εγκλήματος. Είναι νόμιμο δικαίωμα της κατηγορούμενης να μη μιλήσει, ενδεχομένως έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ανακριτή να απολογηθεί αργότερα, αλλά μπορεί και να μην απολογηθεί και να πάει στο δικαστήριο. Αν με ρωτάτε την προσωπική μου άποψη το ότι δεν απολογείται είναι έμμεση παραδοχή» τόνισε o κ. Λύτρας και πρόσθεσε: «Για να ζητήσει συγγνώμη η κατηγορούμενη, θα έπρεπε να αποδεχθεί την κατηγορία. Από τη στιγμή που δεν αποδέχτηκε δε θα μπορούσε να ζητήσει και συγγνώμη, αν και την περιμέναμε».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, «όταν ένας κατηγορούμενος προσπαθεί να πει ότι έχει κάποια ψυχιατρικά προβλήματα ο λόγος που το κάνει είναι ή ο μειωμένος καταλογισμός ή ότι δεν υπάρχει καταλογισμός, μόνο γι’ αυτό το κάνει, δεν το κάνει για να θεραπευτεί από κάποια προβλήματα».

Όπως ανέφερε, η Ιωάννα πληροφορήθηκε το γεγονός ότι τέθηκε προσωρινά κρατούμενη η κατηγορουμένη, και νιώθει «μια μικρή, αν μπορούμε να το πούμε σε σχέση με την τόσο μεγάλη ζημιά που έχει πάθει, ηθική ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο άνθρωπος που της έκανε αυτό το μεγάλο κακό έχει οδηγηθεί στη φυλακή».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This