Παλαιστίνιος φέρεται να ασέλγησε σε 20χρονη, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος!!

Must Read

Χέρι σε μια νεαρή γυναίκα, σε δημόσιο χώρο και μέρα μεσημέρι, φέρεται ότι… άπλωσε ένας 21χρονος Παλαιστίνιος στη Ρόδο!

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 20χρονη, το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα στην Παλιά Πόλη, όπου έκανε αμέριμνη τη βόλτα της. Τότε, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο νεαρός αλλοδαπός προσέβαλε την τιμή και την υπόληψη της 20χρονης, θωπεύοντάς τη σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η κοπέλα έβαλε αμέσως τις φωνές, με αποτέλεσμα ο νεαρός αλλοδαπός να φύγει τρέχοντας, ωστόσο η 20χρονη κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και περιέγραψε με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του δράστη. Λίγες ώρες αργότερα, άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 21χρονο και, αφού τον ακινητοποίησαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η δίκη του αλλοδαπού επρόκειτο να γίνει την Τρίτη, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία, όπως δικαιούται από τον νόμο, και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This