Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομικός-φρουρός «ξάφρισε» γνωστό πολιτικό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε αστυνομικός-φρουρός γνωστού πολιτικού της χώρας, καθώς “ξάφρισε” τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr ο ένστολος που είχε ανατεθεί στην υπηρεσία φύλαξης του κορυφαίου πολιτικού, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του, στην συνέχεια χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της κάρτας του, κατηγορείται ότι αφαίρεσε χιλιάδες ευρώ από το λογαριασμό του.

Μάλιστα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τον άνθρωπο που έπρεπε να προστατεύει, φρόντιζε να βγάζει λίγα λίγα τα χρήματα. Έτσι σε βάθος χρόνου κατάφερε να κάνει αναλήψεις από ΑΤΜ δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Όμως, όταν ο πολιτικός πήρε τελικά χαμπάρι ότι έλειπαν πολλά χρήματα απο τον λογαριασμό του ζήτησε εξηγήσεις από τη τράπεζα και έντρομος διαπίστωσε ότι η «σκιά» του τον έκλεβε… Έτσι υπέβαλε μήνυση εναντίον του αστυνομικού. Η υπόθεση εκδικάστηκε με πολλές εντάσεις με το δικαστήριο να αποφασίζει και μάλιστα ομοφώνως την καταδίκη του αστυνομικού σε φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ