Δευτέρα 17/5/2021

Η δικαιοσύνη να συνθλίψει τους υπανθρώπους που κακοποιούν παιδιά!

Τα κτήνη που κακοποιούν μικρά παιδιά, είναι ο απόπατος της κοινωνίας. Πολλές φορές όμως, τους βρίσκουμε ακόμα και στα υψηλότερα κλιμάκια της εξουσίας. Τα παραδείγματα είναι δυστυχώς πάρα πολλά, και μιλάμε μόνο για αυτά που γνωρίζουμε, διότι όπως αποδεικνύεται σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Η εξήγηση είναι απλή. Αυτά τα καθάρματα, αποτελούν το πιο αδίστακτο είδος ανθρώπου. Ικανό για κάθε είδους απάτη, για κάθε είδους έγκλημα, με ανύπαρκτο επίπεδο ηθικής. Γι’ αυτό και αναρριχώνται εύκολα στις δομές της εξουσίας. Ας μην ξεχνάμε τι συνέβη στο Βέλγιο με το κτήνος που ονομαζόταν Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος συνελήφθη και αποδείχτηκε ότι καλύπτει ένα ολόκληρο κύκλωμα προσώπων υπεράνω υποψίας.

Τότε, 1,000,000 Βέλγοι πολίτες είχαν βγει στους δρόμους απαιτώντας δικαιοσύνη. Με αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες που έγιναν για να φυγαδευθεί το κάθαρμα να πέσουν στο κενό. Δυστυχώς, πολλά από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο δολοφονικό κύκλωμα, δεν συνελήφθησαν ποτέ καθώς ο Ντιτρού έχασε τη ζωή του.

Παρόμοια ήταν η αντίδραση των ελλήνων πολιτών, μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη. Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών που έπεσε στα χέρια μίας γυναίκας – κτήνους, η οποία αυτή τη στιγμή κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων βιασμός και πορνογραφία ανηλίκων. Ένα κτήνος που είχε προετοιμάσει προσεκτικά το έγκλημα του. Είχε προμηθευθεί ακόμα και χημικά σκευάσματα καθώς και κοκαΐνη, ούτως ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις του κοριτσιού χωρίς όμως αυτό να χάσει τις αισθήσεις του.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως και εδώ κρύβεται ένα κύκλωμα. Και η πρωτοφανής κινητοποίηση του ελληνικού λαού, απέτρεψε τα χειρότερα. Τώρα, είναι η σειρά των διωκτικών αρχών να ξηλώσουν αυτό το κύκλωμα. Να εντοπίσουν μέχρι και τον τελευταίο που σχετίζεται με αυτό. Να κόψουν τα χέρια αυτών των καθαρμάτων που αξίζουν την πλέον παραδειγματική τιμωρία. Σε αυτή την προσπάθεια, οι διωκτικές αρχές θα έχουν όλους τους έλληνες στο πλευρό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ