Δώστε τώρα στην δημοσιότητα τα στοιχεία της 33χρονης που απήγαγε το κορίτσι στη Θεσσαλονίκη! Ποιοι την καλύπτουν;

Must Read

Ποιοί και γιατί επιχειρούν να καλύψουν την 33χρονη που κακοποίησε το κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη;

 

Η μαρτυρία του πατέρα ο οποίος καταγγέλλει ευθέως κύκλωμα και πιθανότητα ύπαρξης κι άλλων παιδιών – θυμάτων, καθιστά κάθε προσπάθεια προστασίας της δράστιδος, αδιανόητη έως και ύποπτοι.

Το newsbreak.gr από την πρώτη στιγμή πήρε ξεκάθαρη θέση για την σκοτεινή υπόθεση της απαγωγής του κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη.
Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε το έργο των αρχών, αλλά υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι η δράστιδα είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος εκμετάλλευσης ανηλίκων. Ενός κυκλώματος που πιθανότατα τρόμαξε μετά την πρωτοφανή κινητοποίηση των ελλήνων πολιτών και αυτό ίσως και να έσωσε την ζωή της 10 Χρόνης.

Έχοντας ως προηγούμενο τα κυκλώματα των παιδεραστών που έδρασαν σε άλλες χώρες, στα οποία συμμετείχαν πρόσωπα υπεράνω υποψίας και σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας, δεν θέλουμε καν να δεχτούμε το ενδεχόμενο ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να καλύψουν την δράστιδα προκειμένου να καλυφθούν οι ίδιοι.

 

Απαιτούμε λοιπόν – ως πολίτες – να δοθούν αμέσως τα στοιχεία της δράστιδος στην δημοσιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστωθεί αμέσως εάν υπήρχαν άλλα παιδιά θύματα της, διότι θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο το γεγονός να ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι παρόμοιο, με τέτοια οργάνωση μάλιστα.

 

Κυρίως όμως, θα βοηθηθούν οι αρχές στην προσπάθειά τους να εξαρθρώσουν τυχόν κύκλωμα ελεεινών ανθρώπων που ίσως κρύβεται πίσω από αυτή την σκοτεινή ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This