9-7-2020

Νέα προθεσμία από την ανακρίτρια για την 33χρονη «κοκκινομάλλα» – Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο δικηγόρος της!

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από την 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Κάτω Τούμπα. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Εξηγώντας του λόγους που τους οδήγησαν στο να ζητήσουν σήμερα νέα προθεσμία ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «η υγεία της εντολέως μου έχει κλονιστεί σοβαρά. Ζήτησε χθες να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις διότι είναι σε κατάσταση ψυχικής και σωματικής κατάρρευσης κυρίως εξαιτίας των βαρύτατων κατηγοριών και των σεναρίων που πλέκει η πολιτική αγωγή που παρουσιάζει καθημερινά στα ΜΜΕ καινούργια τρομακτικά σενάρια περί δήθεν ύπαρξης κυκλώματος πορνογραφίας και είμαι υποχρεωμένος να διαψεύσω». Ο ίδιος αναμένεται να καταθέσει αίτημα και για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ