Ο Πακιστανός που βασάνισε τη γριούλα ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί της – Είχε αποπειραθεί και πέρυσι

Must Read

Ελεύθερος με κυκλοφορούσε ο 40χρονος Πακιστανός που χτύπησε ανελέητα μια ηλικιωμένη γυναίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου! Ο Πακιστανός που ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης που θα δείξει εάν η 83χρονη βιάστηκε.

Στους ισχυρισμούς του, ο Πακιστανός αναφέρει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 83χρονη, και είχαν σεξουαλικές σχέσεις και πώς εκείνη του άνοιξε την πόρτα και έμεινε κιολας  στο σπίτι της το προηγούμενο βράδυ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να την χτύπησε γιατί είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η ηλικιωμένη βρέθηκε στο σπίτι της αιμόφυρτη και χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στο σπίτι της, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης ούτε και κλοπής.

Είχε προσπαθήσει να τη βιάσει το 2019

Ο Πακιστανός, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού το 2019, όταν  μπήκε στο σπίτι της 83χρονης και της επιτέθηκε χτυπώντας την, ενώ προσπάθησε να τη βιάσει. Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης και κάλεσαν την αστυνομία. Ο 40χρονος παρά την εγκληματική του συμπεριφορά αλώνιζε ελεύθερος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This