3-7-2020

Ο Πακιστανός που βασάνισε τη γριούλα ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί της – Είχε αποπειραθεί και πέρυσι

Ελεύθερος με κυκλοφορούσε ο 40χρονος Πακιστανός που χτύπησε ανελέητα μια ηλικιωμένη γυναίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου! Ο Πακιστανός που ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης που θα δείξει εάν η 83χρονη βιάστηκε.

Στους ισχυρισμούς του, ο Πακιστανός αναφέρει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 83χρονη, και είχαν σεξουαλικές σχέσεις και πώς εκείνη του άνοιξε την πόρτα και έμεινε κιολας  στο σπίτι της το προηγούμενο βράδυ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να την χτύπησε γιατί είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η ηλικιωμένη βρέθηκε στο σπίτι της αιμόφυρτη και χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στο σπίτι της, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης ούτε και κλοπής.

Είχε προσπαθήσει να τη βιάσει το 2019

Ο Πακιστανός, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού το 2019, όταν  μπήκε στο σπίτι της 83χρονης και της επιτέθηκε χτυπώντας την, ενώ προσπάθησε να τη βιάσει. Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης και κάλεσαν την αστυνομία. Ο 40χρονος παρά την εγκληματική του συμπεριφορά αλώνιζε ελεύθερος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ