Βροχή οι καταγγελίες στην ΕΛΑΣ για τον «Δρ. Θάνατο» – Έρευνα και για τέταρτο νεκρό

Must Read

Έχουν «σπάσει» τις τελευταίες ώρες τα τηλέφωνα στην Ασφάλεια Αττικής από πολίτες που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα του 47χρονου μαϊμού γιατρού Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος προφυλακίστηκε, χθες, για το θάνατο τριών ανθρώπων και την εξαπάτηση ακόμα 42 πολιτών. Η δημοσίευση της φωτογραφίας του προκάλεσε νέο γύρο καταγγελιών στην ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι καταγγελίες μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν φτάσει τις 35.

Ωστόσο, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε μία εξ αυτών. Πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο ενός καρκινοπαθή από τον Βόλο.Το άτομο που κατήγγειλε τον ψευτογιατρό στους αστυνομικούς έχει υποψίες ότι ο θάνατος του δικού του ανθρώπου φαίνεται να έχει σχέση με τη δήθεν θεραπεία που φέρεται να του έδωσε ο 47χρονος ψευτογιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση αυτή από την επαρχία είναι πιο σύνθετη σε σχέση με τους τρεις θανάτους για τους οποίους κατηγορείται ο 47χρονος. Δηλαδή, είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο θάνατος οφείλεται στη δράση του.

Ο Ανακριτής, πάντως, έχει δώσει ήδη εντολή στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής να συνεχίσει την έρευνα και έτσι θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία για την υπόθεση. Πολλές από τις νέες καταγγελίες προέρχονται από την επαρχία. Οι αστυνομικοί τις έχουν καταγράψει τηλεφωνικά και θα πραγματοποιήσουν αποστολές για να λάβουν καταθέσεις στις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται ως σοβαρές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This