14-7-2020

Βροχή οι καταγγελίες στην ΕΛΑΣ για τον «Δρ. Θάνατο» – Έρευνα και για τέταρτο νεκρό

Έχουν «σπάσει» τις τελευταίες ώρες τα τηλέφωνα στην Ασφάλεια Αττικής από πολίτες που καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα του 47χρονου μαϊμού γιατρού Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος προφυλακίστηκε, χθες, για το θάνατο τριών ανθρώπων και την εξαπάτηση ακόμα 42 πολιτών. Η δημοσίευση της φωτογραφίας του προκάλεσε νέο γύρο καταγγελιών στην ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι καταγγελίες μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν φτάσει τις 35.

Ωστόσο, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε μία εξ αυτών. Πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο ενός καρκινοπαθή από τον Βόλο.Το άτομο που κατήγγειλε τον ψευτογιατρό στους αστυνομικούς έχει υποψίες ότι ο θάνατος του δικού του ανθρώπου φαίνεται να έχει σχέση με τη δήθεν θεραπεία που φέρεται να του έδωσε ο 47χρονος ψευτογιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση αυτή από την επαρχία είναι πιο σύνθετη σε σχέση με τους τρεις θανάτους για τους οποίους κατηγορείται ο 47χρονος. Δηλαδή, είναι πιο δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο θάνατος οφείλεται στη δράση του.

Ο Ανακριτής, πάντως, έχει δώσει ήδη εντολή στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής να συνεχίσει την έρευνα και έτσι θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία για την υπόθεση. Πολλές από τις νέες καταγγελίες προέρχονται από την επαρχία. Οι αστυνομικοί τις έχουν καταγράψει τηλεφωνικά και θα πραγματοποιήσουν αποστολές για να λάβουν καταθέσεις στις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται ως σοβαρές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ