Τετάρτη 23/6/2021

Κύριε Τσιάρα δεν σας αξίζει να μείνετε στην ιστορία ως υπουργός Κολομβίας

Ένα τεράστιο ατόπημα έκανε σήμερα το πρωί μιλώντας στον Σκάι ο υπουργός Δικαιοσύνης κύριος Τσιάρας. Απεφάνθη – ως μη όφειλε – ότι η υποκλοπή Μιωνή δεν είναι παράνομος κτηθείσα!

Δηλαδή ο κύριος Τσιάρας όχι μόνο δεν σεβάστηκε την διάκριση των εξουσιών, αλλά έβγαλε και απόφαση σα να είναι δικαστής! Αυτό θα πει παρέμβαση στην δικαιοσύνη. Και όμως κύριε Τσιάρα, αυτό πάει κι έρχεται. Άλλο είναι το εξαιρετικά σοβαρό.

Στην υπόθεση του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, ο τρίτος κατά σειρά ανακριτής θέλει να σηκωθεί να φύγει. Ο προϊστάμενος του στον Πειραιά φέρεται για ακόμα μια φορά να τον έχει γεμίσει με άλλες υποθέσεις άσχετες, να μην του δίνει βοήθεια, και κανείς να μην ασχολείται.

Για μία υπόθεση που θα έπρεπε να έχουν παγώσει όλες οι διαδικασίες πολιτικής και κράτους, μέχρι να διαλευκανθεί. Διότι επαναλαμβάνουμε, οι τούρκοι δεν φορτώνουν τρεις τόνους ηρωίνη, δηλαδή 6 δισεκατομμύρια €, στον περαστικό και τον τυχαίο. Η ηρωίνη είναι μέρος της τουρκικής Εξωτερικής πολιτικής, αφού με αυτό το μαύρο χρήμα χρησιμοποιεί όλα τα δυτικά συστήματα προπαγάνδας που έχει. Χρηματοδοτεί ακόμα και πολιτικούς, αλλά, γιατί όχι, και στρατιωτικούς. Για δημοσιογράφους και μέσα δεν το συζητάμε, εδώ το κάνει ανοιχτά και με τα τούρκικα σήριαλ.

Μάρτυρες πεθαίνουν κύριε Τσιάρα, εισαγγελείς εκβιάζονται και απειλούνται κύριε Τσιάρα, ανακριτές φεύγουν πανικόβλητοι κύριε Τσιάρα, αλλά εσείς δε λέτε κουβέντα κύριε Τσιάρα. Άρσεις απορρήτου δεν γίνονται κύριε Τσιάρα διότι τις απαγορεύει ο προϊστάμενος του Πειραιά κύριε Τσιάρα.

Προσέξτε κύριε Τσιάρα μην μείνετε στην ιστορία ως ο υπουργός Κολομβίας της Ελλάδος. Ειλικρινά δεν σας αξίζει τέτοια υστεροφημία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ