«Δεν το έκανα για τον Νώντα» φέρεται να υποστήριξε η Έφη για την επίθεση με βιτριόλι (video)

Must Read

Η 35χρονη Έφη επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής στην απολογία της και μέχρι στιγμής κρατά το στόμα της κλειστό για την επίθεση που οργάνωσε και εκτέλεσε κατά της 34χρονης Ιωάννας, έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη Έφη
Η 35χρονη Έφη

Η Έφη δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες, καθώς εξακολουθεί να κρατείται μόνη της σε θάλαμο και να προαυλίζεται σε διαφορετικούς χρόνους από τις συγκρατούμενές της. Η ίδια, πριν λίγες ημέρες, ζήτησε μάλιστα να εργαστεί στο καφενείο της φυλακής ενώ πλέον τρώει κανονικά και δείχνει ήρεμη.

35χρονη Έφη
Η 35χρονη Έφη

Σύμφωνα με μια αποκάλυψη που έγινε σήμερα στο Star, η Έφη μέχρι στιγμής έχει ανοιχτεί σε μια παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας με την οποία μίλησε για περίπου μια μία ώρα στη ΓΑΔΑ. Η Έφη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο ότι το κίνητρο της για την φριχτή επίθεση δεν ήταν ο 40χρονος άνδρας Νώντας με τον οποίο διατηρούσε περιστασιακό δεσμό αλλά η ίδια ήθελε να πάει τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα: «Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό», φέρεται να της εκμυστηρέυτηκε η Έφη οποία παρουσίασε ένα διαφορετικό κίνητρο το οποίο εξακολουθεί να παραμένει μυστικό. 

Η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε σε τέταρτο χειρουργείο και η πορεία της υγείας της πηγαίνει καλά, όμως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Η ίδια δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της ακόμα ενώ η ψυχολογία της έχει διαρκώς σκαμπανεβάσματα. Στο πλευρό της παραμένει άγρυπνος φρουρός η μητέρα της. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This