Ο Γολγοθάς μιας 29χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βιασμοί από τον πατέρα, εκπόρνευση από τον σύζυγο, ναρκωτικά στα παιδιά

Must Read

Τον δικό της σταυρό σήκωνε μια 29χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη η οποία ζούσε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του ίδιου του πατέρα της αλλά και του συζύγου της!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 70χρονος πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 29χρονη κόρη του όσο ήταν ανήλικη, ενώ στη συνέχεια ο σύζυγός της ο οποίος την εξέδιδε και ασκούσε βία στην ίδια αλλά και τα ανήλικα παιδιά τους. Ανατριχιαστικές είναι και οι αποκαλύψεις ότι ο σύζυγός της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ στα ανήλικα παιδιά, ενώ εκτός από τους ξυλοδαρμούς, συχνά ασελγούσε πάνω τους. 

Ο 70χρονος και ο 42χρονος κατηγορούνται κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πράξη που συνδέεται με τη μεταχείριση των ανήλικων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 70χρονο φέρεται να έπεσε ως ανήλικη και η 39χρονη ετεροθαλής αδελφή της 29χρονης. Από την έρευνα των αστυνομικών φαίνεται πως αποκαλύφθηκε ότι ο εφιάλτης της 29χρονης συνεχίστηκε όταν ενηλικιώθηκε και παντρεύτηκε τον 42χρονο (σήμερα) σύζυγό της.

«Ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This