Σάββατο 19/6/2021

Βαφτίζουν ΛΟΑΤΚΙ την 33χρονη απαγωγέα για να καλύψουν συμμορία παιδεραστών;

Εμφανίστηκαν από το πουθενά εκατοντάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θέλουν την απαγωγέα της 10χρονης Μαρκέλλας να είναι ΛΟΑΤΚΙ! Και προσέξτε που κρύβεται ο δόλος: Τον ισχυρισμό αυτό ακολουθούν μηνύματα μίσους για την κατηγορούμενη, όχι επειδή απήγαγε ένα μικρό παιδί και ενδεχομένως να κρύβεται πίσω της βρωμερή συμμορία των τεράτων υπεράνω υποψίας, αλλά επειδή είναι… ΛΟΑΤΚΙ!

Δύο τινά συμβαίνουν. Η έχουμε ξαφνικά μαζική εμφάνιση ηλιθίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή για άλλη μια φορά οι παιδεραστές αποκαλύπτουν πόσο πανίσχυροι είναι και με πόσο δόλιο τρόπο κινούνται προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

Διότι με αυτόν τον τρόπο, προπαγανδίζουν ότι δήθεν η απαγωγέας ήταν απλώς αυτόνομη και απήγαγε το παιδάκι με δική της πρωτοβουλία, «άρα δεν υπάρχει συμμορία παιδεραστών πίσω της». Αγνοούν οι κρετίνοι (;) πως η απαγωγέας υπήρξε ήδη παντρεμένη με παιδί. Ενώ εκδίδοταν σε άντρες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άρα το παραμύθι ΛΟΑΤΚΙ πάει περίπατο.

Το πιο χυδαίο της προπαγάνδας όμως είναι άλλο. Αποσιωπούν πλήρως την εμπλοκή πασίγνωστου επιχειρηματία «υπεράνω υποψίας», ο οποίος παρενέβη και με μεγάλο χρηματικό ποσό επιχείρησε εξωδικαστικό συμβιβασμό! Δηλαδή να σταματήσει τελείως η έρευνα για το κύκλωμα που πιθανόν να κρύβεται πίσω από το κάθαρμα.

Η ελληνική αστυνομία όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοιους άθλιους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς. Είναι βέβαιον ότι θα διαλευκάνει και αυτή την βρώμικη υπόθεση με θύμα μικρό παιδί. Και πιθανόν αλλά μικρά παιδιά για τα οποία δε μάθαμε ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ