Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Ευρηματικοί χασισοκαλλιεργητές φύτεψαν κάνναβη σε νεκροταφείο στη Ρόδο!

Δεν έχει τέλος η έμπνευση των χασισοκαλλιεργητών, οι οποίοι φύτεψαν δενδρύλλια κάνναβης δίπλα στους τάφους στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη στη Ρόδο!

Τα χασισόδεντρα βρέθηκαν από υπαλλήλους του δήμου Ρόδου, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση είδαν άτομο να είναι μέσα στο εκκλησάκι και να πίνει από το μπουκάλι με το… νάμα της Θείας Κοινωνίας!

Ο εντεταλμένος Κοιμητηρίων Ρόδου Θανάσης Στάμος, εξέφρασε την αγανάκτησή του και χαρακτήρισε την κατάσταση ανεξέλεγκτη, καθώς τα βράδια άγνωστοι περνούν πάνω από τα τοιχία του κοιμητηρίου και ξηλώνουν από τους τάφους διάφορα αντικείμενα. Μάλιστα, πρόσφατα άγνωστοι έκλεψαν τα λουλούδια και από τον τάφο του Δημήτρη Κρεμαστινού!

Ο κ. Στάμος ανέφερε ότι η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή και ήδη έχουν προχωρήσει σε γραπτές καταγγελίες στην Αστυνομία, ενώ επισήμανε πως έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό, το οποίο προς το παρόν δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα. Όμως, κρίνει πλέον αναγκαίο να υπάρξει νέος οργανισμός λειτουργίας και να ληφθούν αυστηρά μέτρα.

Επίσης, ανέφερε ότι στην είσοδο του κοιμητηρίου θα υπάρχει μια ηλεκτρονική οθόνη στην οποία ο επισκέπτης θα μπορεί να εντοπίζει το μνήμα των οικείων του και τους οικογενειακούς τάφους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ