13-8-2020

Έτοιμη για… πόλεμο 58χρονη στην Καλαμάτα που είχε ολόκληρο οπλοστάσιο σπίτι της!

Μια γυναίκα στην Καλαμάτα έκρυβε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έφοδο στην κατοικία της, βρήκαν πλήθος όπλων τα οποία κατείχε παράνομα η 58χρονη Ελληνίδα, με αποτέλεσμα να της περάσουν χειροπέδες το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι άνδρες της Αστυνομίας αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους και ήθελαν τη γυναίκα να έχει στην κατοχή της παράνομο οπλισμό, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία της, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν συνολικά τρία πολεμικά τυφέκια, τέσσερις πιστόλες, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα πιστόλια, δύο ξιφολόγχες, μία σπάθα, δύο μαχαίρια, 14 κάψουλες αεροβόλου όπλου, τέσσερα πακέτα με σφαιρίδια αεροβόλου και 40 φυσίγγια!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη θηλυκή «Ράμπο», η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ τα ευρήματα  κατασχέθηκαν. Τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστώθηκε αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και σε ποια περίπτωση. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, ούτως ώστε να εξακριβώσουν τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε όλος αυτός ο εξοπλισμός στην κατοχή της 58χρονης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποια από αυτά είναι κειμήλια θα παραδοθούν στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ