Αντί για ξένοιαστες καλοκαιρινές βουτιές 45χρονη έζησε τον εφιάλτη του βιασμού!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 45χρονη γυναίκα στην Ναύπακτο, όταν ένας νεαρός άνδρας της επιτέθηκε και επιχείρησε να ικανοποιήσει πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στην παραλία του Πλατανίτη, όπου βρισκόταν η 45χρονη γυναίκα η οποία θέλησε να περάσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στην θάλασσα. Για κακή της τύχη, όμως, εκεί βρισκόταν και ένας 35χρονος άνδρας ο οποίος είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του.

Μόλις είδε την γυναίκα ο άνδρας της επιτέθηκε και εκείνη έβαλε αμέσως τις φωνές. Αρχικά της έκανε άσεμνες χειρονομίες και στην συνέχεια αποπειράθηκε να την βιάσει. Ωστόσο, φαίνεται πως οι φωνές της 45χρονης και οι εκκλήσεις της για βοήθεια τρόμαξαν τον νεαρό, ο οποίος τελικά την άφησε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανάκι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όμως, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι, παρά το σοκ που είχε υποστεί, η γυναίκα πρόλαβε και κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας του μοτοποδηλάτου και τον έδωσε στην Αστυνομία την οποία κάλεσε για να καταγγείλει το περιστατικό. Τελικά, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου δεν άργησαν να εντοπίσουν το νεαρό επίδοξο βιαστή και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο 35χρονος έμεινε για τρεις ημέρες πίσω από τα κάγκελα του κρατητηρίου, ώσπου να προσαχθεί στον εισαγγελέα που διέταξε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This