13-8-2020

Μπράβο στην δικαιοσύνη! Προφυλακίστηκαν οι Βούλγαροι που επιχείρησαν να αρπάξουν παιδί στον Πύργο

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε 5 ώρες, αποφασίστηκε η προφυλάκιση των δύο Βουλγάρων οι οποίοι με μαύρο βαν επιχείρησαν να απαγάγουν δεκατετράχρονο παιδί στον Πύργο. Οι ίδιοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά παρά τα πολλά παραθυράκια που δίνει η νομοθεσία, οι έλληνες λειτουργοί της δικαιοσύνης έπραξαν αυτό που θεώρησαν ορθό για την προστασία της κοινωνίας και την διασφάλιση ότι οι ύποπτοι θα είναι εδώ μέχρι την δική.

Τα παιδιά σας και τα μάτια σας!

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του παιδιού, ο οποίος έκανε λόγο για ένα νέο είδος εισαγόμενης εγκληματικότητας, ενώ προέτρεψε τους γονείς να μην αφήνουν ούτε λεπτό τα παιδιά τους από τα μάτια τους. Η επιτυχία της σύλληψης των δραστών έγκειται στο ότι ο δεκατετράχρονος είναι εξαιρετικά ευφυής, κατάλαβε την παγίδα και είχε την ψυχραιμία να συγκρατήσει τόσο τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, όσο και τα χαρακτηριστικά των υπόπτων.

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία λοιπόν οι έλληνες δικαστές έκριναν τους υπόπτους προφυλακιστέους, όχι για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα αλλά για να διασφαλιστεί η απονομή δικαιοσύνης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ