Τρίτη 15/6/2021

Βόλος: Όχι μόνο πήγε στη γιορτή του αδελφού του «τύφλα», αλλά τον απείλησε και με το δίκαννο!

Ένας 59χρονος επισκέφθηκε τον αδελφό του για να του ευχηθεί για τη γιορτή του, όμως όχι μόνο ήταν «λιώμα» στο μεθύσι, αλλά και αντί για δώρο κρατούσε ένα… δίκαννο, με το οποίο σημάδεψε τον εορτάζοντα, αλλά και τον ίδιο του τον γιο, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον εμποδίσει!

Η γιορτή του 53χρονου στο Βόλο το μεσημέρι της Τρίτης εξελίχθηκε σε ένα άγριο οικογενειακό επεισόδιο, το οποίο θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις τραγωδίας, αφού, όπως αποδείχθηκε, το δίκαννο που κρατούσε ο 59χρονος συνταξιούχος ήταν γεμάτο!

Όλα άρχισαν όταν ο 59χρονος, ο οποίος ήταν τύφλα από το αλκοόλ, θέλησε να κάνει επίσκεψη για να πει… χρόνια πολλά στον αδελφό του που γιόρταζε. Την ίδια στιγμή, έφτασε έξω από το σπίτι ο 27χρονος γιος του, ο οποίος είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο πατέρας του, και του συνέστησε να φύγει για να μη γίνει φασαρία.

Εκείνος, τότε, προσβλήθηκε και καθώς ήταν θολωμένος από το οινόπνευμα, πήγε στο αυτοκίνητό του και άρπαξε το δίκαννο, με το οποίο επέστρεψε στρέφοντάς το κατά των δύο ανδρών απειλώντας να τους σκοτώσει. Ο αδελφός του κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και στη συνέχεια κατήγγειλε τον 59χρονο στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν το ίδιο απόγευμα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Παρά τις δικαιολογίες του ότι μετά τον χωρισμό του έχει κακές σχέσεις με τον γιο του και ότι απλώς ήθελε να τους φοβίσει, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον δράστη σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ