Απίστευτο! Έκλεψαν όχημα του μεταγωγών από το Ίλιον!

Must Read

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό!

Ένας αξιωματικός του μεταγωγών ξέχασε τα κλειδιά πάνω σε όχημα της ΕΛΑΣ, στο Ίλιον, με αποτέλεσμα κάποιοι να το… κλέψουν.

Όλα έγιναν πριν από λίγες ώρες με τους αγνώστους να παίρνουν το όχημα και να εξαφανίζονται!

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας κάνει έρευνα για τον εντοπισμό του συμβατικού υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής από την ώρα που αυτό κλάπηκε, ενώ διεξάγεται και εσωτερική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα, με ελεγχόμενο τον ανώτερο Αξιωματικό, ο οποίος πήγε στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια.

Στο άκουσμα της -ομολογουμένως- παράξενης είδησης, «άστραψε και βρόντηξε» ο αρμόδιος Υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος διέταξε να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για τον αστυνομικό, που του έκλεψαν το όχημα. Ο Υπουργός θέλει να μάθει αν είχε άδεια άνωθεν, προκειμένου να κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις και σε ανωτέρους του αξιωματικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This