Ο πολυάσχολος «κύριος Λ.»: Από τις ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις, σε επαφές με εκδότες και δημοσιογράφους

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για το κύκλωμα που προωθεί νεαρές, ακόμα και ανήλικες, γυναίκες, όπως και τη συμμετοχή πολιτικών, δημοσιογράφων, εκδοτών σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο εγκέφαλος κύριος Λ. μαζί με τον συνέταιρό του γνωστό δικηγόρο, εμφανίζονται, όπως αποκαλύπτουν καταγεγραμμένες συνομιλίες, να συμμετέχουν σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις.

Μια από αυτές ,φέρεται να ήταν με νεαρή αστυνομικό στο σπίτι του δικηγόρου, ενώ άλλη μια με νεαρή κοπέλα, σε ξενοδοχείο της Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr,  άτομο αλβανικής καταγωγής ζητά από τον κύριο Λ. να επικοινωνήσει με γνωστό μάνατζερ, ώστε να κανονίσει ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις με επώνυμες γυναίκες.

Από τις καταγραφές του κοριού της ΕΥΠ αποκαλύπτεται πως ο κύριος Λ. ζητά «δύο κορίτσια 17-18 ετών» από άγνωστο άτομο στις Σποράδες, ενώ άλλη περίπτωση καταγράφει συνομιλία με γυναίκα στην οποία λέει πως θα της δώσει «300 ευρώ, δύο άτομα για δύο ώρες».

Η πολυσέλιδη δικογραφία κάνει λόγο ακόμη για «βίζιτες πολυτελείας» σε κρουαζιέρα, για ερωτικές συνευρέσεις με ιδιαίτερη βιαιότητα και χορήγηση ουσιών.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας, αναφέρεται εμπλοκή τουλάχιστον τριών γνωστών δημοσιογράφων με τον κύριο Λ. Όπως αναφέρει το documentonews.gr, ο ένας εξ αυτών είναι εκδότης γνωστής εφημερίδας με στενές σχέσεις με τη ΝΔ και κουμπαριά με κορυφαίο στέλεχός της.

Για τους άλλους δύο δημοσιογράφους ο κύριος Λ. λειτουργούσε και ως «πηγή» θεμάτων, είτε αστυνομικών, είτε ως μεσολαβητής για να προσληφθεί ο ένας εξ αυτών, δημοσιογράφος πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, σε κανάλι συμφερόντων υπόδικου μεγαλοπαράγοντα.

πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This