Χειροπέδες στους «Μπόνι και Κλάιντ» της Ρόδου: Τους «έκοψε» η πείνα και λήστεψαν πιτσαδόρο!

Must Read

Ποινικές διώξεις για ληστεία από κοινού άσκησε χθες η Εισαγγελέας Ρόδου σε βάρος ενός ζευγαριού από την Αλβανία, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού μετά την υποβολή μηνύσεως από διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η 31χρονη τηλεφώνησε στην πιτσαρία που εργάζεται ο ντελιβεράς και παράγγειλε πίτσες αξίας 20 ευρώ. Μισή ώρα αργότερα, η παραγγελία έφτασε στην διεύθυνση που έδωσε και τότε ξεκίνησε και ο εφιάλτης για τον άτυχο διανομέα.
Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι, του άνοιξε την κύρια εξώπορτα της οικοδομής, η οποία είναι ασφαλείας, και ο διανομέας ανέβηκε στο διαμέρισμα, όπου αντίκρισε δεύτερη πόρτα ασφαλείας που ανοίγει με κωδικό τον οποίο είχε δώσει η 31χρονη με την παραγγελία.
Άνοιξε την πόρτα και συνέχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά και, μόλις έστριψε σε μια γωνία της οικοδομής, πετάχτηκε ένα άγνωστο άτομο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και κρατώντας ένα σπρέι του είπε «τα λεφτά σου τώρα».
Τότε εκείνος, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «dimokratiki.gr»,  του πέταξε τη θήκη με τις πίτσες και έτρεξε γρήγορα να βγει από την οικοδομή. Αμέσως μετά τηλεφώνησε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Έκπληκτοι, όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του σωματότυπου του δράστη ταίριαζε με αυτή του 36χρονου συζύγου της Αλβανίδας, ο οποίος μάλιστα δεν έδειξε έκπληξη για τα όσα είχαν συμβεί. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα του πέρασαν χειροπέδες. Απολογούμενος ο 36χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι δεν είχαν χρήματα και κινδυνεύουν να τους γίνει έξωση από το σπίτι και ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να πάρουν τις πίτσες για να φάνε.
Είπε ακόμα ότι η γυναίκα του ήξερε ότι θα πάρει τις πίτσες χωρίς λεφτά αλλά όχι ότι θα απειλούσε τον διανομέα. Η γυναίκα κατέθεσε ότι λόγω κορωνοϊού έχασε την εργασία της και είναι πλέον σε άθλια οικονομική κατάσταση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This