Ο 25χρονος Τούρκος που δολοφονήθηκε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη είχε «φάει» τον 33χρονο Αλβανό στο Χαϊδάρι!

Must Read

Στη (διπλή) εξιχνίαση των δολοφονιών που διαπράχθηκαν σε διάστημα 10 ημερών τον περασμένο Ιούλιο, σε καφετέριες της Αθήνας, έφτασαν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές συνέλαβαν δύο άτομα, ενώ δύο ακόμη αναζητούνται, για τις δολοφονίες εκδίκησης με «φόντο» τα ναρκωτικά, οι οποίες έλαβαν χώρα, η πρώτη στις 14/7/2019 σε καφετέρια στο Χαϊδάρι, με θύμα έναν 33χρονο Αλβανό και η δεύτερη στις 24/7/2019 στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, με θύμα έναν 25χρονο Τούρκο.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να λύσουν το γρίφο, καθώς, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και τις συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έφτασαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο υποθέσεις ανθρωποκτονίας συνδέονται μεταξύ τους: ο 25χρονος Τούρκος ήταν ο εκτελεστής του 33χρονου Αλβανού, μαζί με ακόμη δύο, τουλάχιστον, άγνωστους δράστες! 

Τέσσερις οι κατηγορούμενοι, οι δύο συνελήφθησαν

Μάλιστα, κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου Τούρκου, η οποία διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους, είναι τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This