Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 59(!) μελών σπείρας πορτοφολάδων που ξάφριζε ηλικιωμένους και τουρίστες στα μέσα μαζικής μεταφοράς (video)

Must Read

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των 59 ατόμων που συμμετείχαν σε σπείρα που «χτυπούσε» ηλικιωμένους και τουρίστες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποσπώντας τους πορτοφόλια, κινητά, διαβατήρια και άλλα τιμαλφή, προχώρησαν σήμερα οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες, αλλά και τα ονόματα των μελών της σπείρας, οι οποίοι είχαν «ξαφρίσει» ανυποψίαστους επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αττική, μαζί και ένα βίντεο, στο οποίο μπορείτε να πάρετε  μια γεύση από τη δράση τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εδώ και έξι μήνες, οι δράστες καθημερινά διέπρατταν κλοπές σε βάρος επιβατών μέσων μαζικής μεταφοράς, από τους οποίους αφαιρούσαν πορτοφόλια με χρήματα και προσωπικά έγγραφα ή κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια μοιράζονταν μεταξύ τους τα χρήματα, ή διέθεταν τα κλοπιμαία σε κλεπταποδόχους.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και καταστήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 94 κινητά τηλέφωνα και 11 τάμπλετ, 5.975 ευρώ και 4 φορητοί υπολογιστές, 33 πορτοφόλια και 14 ρολόγια, 24 καπέλα και 5 γυαλιά, 7 αποκόμματα μεταφοράς χρημάτων, 4 οχήματα, μικροποσότητα κάνναβης, μαχαίρια και αεροβόλα πιστόλια.

  • Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία και των 59 συλληφθέντων.
  • Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με τη μεθοδολογία δράσης τους:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This