Έκρυβε με στρατιωτική παραλλαγή(!) χασισοφυτεία σε ρέμα στο Μεσολόγγι!

Must Read

Με στρατιωτικού τύπου καμουφλάζ από πράσινα δίχτυα είχε κρύψει τα… γιγαντιαίων διαστάσεων χασισόδεντρα που καλλιεργούσε, αλλά όχι για πολύ, καθώς η φυτεία εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης της συνελήφθη.

Ο λόγος για έναν άνδρα ο οποίος καλλιεργούσε μέσα σε ένα ρέμα στο Μεσολόγγι οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων, φροντίζοντας να μην είναι ορατά με τη στρατιωτική μέθοδο κάλυψης – απόκρυψης! Ωστόσο, οι έρευνες των αστυνομικών γύρω από το πρόσωπό του άρχισαν όταν βρήκαν στην κατοχή του 12,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στην κατοικία του δεν βρέθηκε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ερευνήσουν και στη γύρω περιοχή, ώσπου ανακάλυψαν μέσα στην πυκνή βλάστηση του ρέματος τα χασισόδεντρα και τα κατάσχεσαν. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This