Ομολογία – σοκ του νεαρού που κατηγορείται ότι σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο!

Must Read

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία απασχόλησε έντονα τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες 15 ημέρες.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, πάντως, το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι.
Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως ο άνδρας είδε την Suzanne Eaton στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το flashnews, στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά, που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Π.Π.

Το μεσημέρι έγινε η σύλληψη

Ο νεαρός, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κίσσαμο, ωστόσο είναι μόνιμος κάτοικος του Μάλεμε Χανίων, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 15/7, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, η οποία βασίστηκε στα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή που είχε μεταφερθεί, τοποθετηθεί και θαφτεί η σορός της 60χρονης, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου. Αυτά, σε συνδυασμό με το προφίλ του δράστη, που οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν μετά τη συλλογή στοιχείων της δολοφονίας, καθώς και με τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, στένεψαν τον κύκλο των υπόπτων και, τελικώς, αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη.

Ο δράστης, παρά τις προσπάθειές του να καλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα που διέπραξε, φαίνεται ότι υπέπεσε σε ένα λάθος που αποδείχτηκε μοιραίο για εκείνον και που, τελικώς, οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Είχε μαζί του το κινητό του, το σήμα του οποίου εξέπεμπε κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Σούζαν Ίτον, εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε σπηλιά του Μάλεμε, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, κατόπιν πρωτοφανούς κινητοποίησης τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This