Νέα τροπή στην υπόθεση της νεκρής στα Τρίκαλα –Ανήλικο το κορίτσι που βρέθηκε έξω από εκκλησάκι

Must Read

Οι έρευνες της Αστυνομίας και η προκαταρκτική εξέταση δείχνουν ότι το άψυχο κορμί που βρέθηκε το πρωί έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, ανήκει σε ανήλικο κορίτσι και όχι σε νεαρή γυναίκα, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά. Ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας εξετάζουν οι αρχές.

Ο σωματότυπος και τα χτυπήματα που έφερε σε πρόσωπο και σώμα έκαναν τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 30χρονη γυναίκα, αλλά όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, τελικά πρόκειται για 16χρονη αλβανικής καταγωγής, κάτοικο Τρικάλων.

Δείτε επίσης: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα έξω από εκκλησάκι στα Τρίκαλα (video)

Ήδη έχουν κληθεί οι γονείς του κοριτσιού και άτομα του περιβάλλοντός του για καταθέσεις από την Αστυνομία, ενώ στην πόλη αναμένεται και κλιμάκιο του εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο τη αυτοκτονίας.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρεται η σορός της ανήλικης και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This