Χειροπέδες σε τρεις «ποντικούς» Ρομά που είχαν… ρημάξει τα σπίτια στη Μάνη

Must Read

Είχαν ρημάξει τα σπίτια στη Μάνη τρεις νεαροί Ρομά, οι οποίοι άρπαζαν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν δύο αδέλφια 28 και 25 ετών, που κατοικούν στα Αρφαρά, και ένας 24χρονος που κατοικεί στο Πήδημα. Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, από τις 29 Δεκεμβρίου 2019 ως τις 22 Ιανουαρίου φέτος, είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια των χωριών της Δυτικής Μάνης κλέβοντας χρήματα, χρυσαφικά και ένα κινητό.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση τα κοσμήματα που πήραν είχαν αξία 110.000 ευρώ, όπως καταγγέλθηκε, ενώ μπήκαν σε ακόμα δύο σπίτια, χωρίς, ωστόσο, να κλέψουν τίποτα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει ακόμη δύο Ρομά, έναν 25χρονο και έναν 34χρονο, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς πούλησαν ο ένας στον άλλο το κλεμμένο κινητό.

Οι τρεις Ρομά παρακολουθούσαν τα σπίτια περιμένοντας να φύγουν οι ένοικοι και μετά παραβίαζαν παράθυρα ή μπαλκονοπόρτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This