Στα Γρεβενά ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που έχει βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα! (video)

Must Read

Μια χασισοφυτεία-μαμούθ με σχεδόν… 14.000 δενδρύλλια κάνναβης κατάφεραν να «ξετρυπώσουν» τα drone της Αστυνομίας στα Γρεβενά! 

Ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών και με τη βοήθεια των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, οι αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση να εντοπίσουν τη χασισοφυτεία σε δύσβατη περιοχή και να τη θέσουν υπό στενή παρακολούθηση.

Ήδη έχουν συλληφθεί, από άνδρες των ΕΚΑΜ και αστυνομικούς από τις διευθύνσεις της Κοζάνης, της Φλώρινας και της Καστοριάς, ένας 43χρονος αλλοδαπός και μία 26χρονη, επίσης αλλοδαπή, ενώ έχει προκύψει η εμπλοκή ακόμη τεσσάρων ατόμων. Η φυτεία είχε 13.852 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,6 μέτρων, ενώ στον χώρο βρέθηκαν μεταξύ άλλων σκαπτικά εργαλεία,  λάστιχα μήκους δέκα χιλιομέτρων, με τα οποία ποτίζονταν τα φυτά με το σύστημα της σταγόνας, ακόμη και κιάλια για να παρακολουθούν οι δράστες ποιος πλησιάζει σε εκείνο το σημείο.

Εκτός από τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 108,5 γραμμαρίων, ενώ δίπλα στη φυτεία εντοπίστηκαν πέντε πρόχειρα παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη διαβίωσή τους, αλλά και ως παρατηρητήρια για τη φύλαξη της φυτείας. Σημειώνεται ότι για την εκρίζωση και μεταφορά των δενδρυλλίων χρειάστηκαν τρία φορτηγά και ένα σκαπτικό μηχάνημα του δήμου Γρεβενών!

https://youtu.be/79vIhw6B8Yo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This