Και οι σφαίρες έπεσαν βροχή: Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε επιχείρηση εντοπισμού φυτείας κάνναβης στον Ταΰγετο

Must Read

Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε δύσβατη δασική περιοχή στον Ταΰγετο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και κατά τη διάρκειά της έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι φέρονται να είναι οι καλλιεργητές της φυτείας, μέσα στην οποία καλλιεργούνταν 640 δενδρύλλια, το ύψος των οποίων έφθανε τα δύο μέτρα.

Ειδικότερα, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχε συγκεντρώσει η Αστυνομία, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφαλείας Πατρών και τη συνδρομή του τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας εκ των αλλοδαπών πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, με τραύματα στο πόδι και τον ώμο.

Επίσης, κατά την διάρκεια των ερευνών τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια δύο ακόμα αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν και αυτοί στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίοι κατάσχεσαν το πιστόλι που χρησιμοποίησε εναντίον τους, μια γεμιστήρα, καθώς και 13 φυσίγγια των 9mm.

Σε τρία επίπεδα

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, η φυτεία εκτείνονταν σε τρία επίπεδα, με δύο εγκαταστάσεις αποξήρανσης, με μεγάλη δεξαμενή νερού, λάστιχα ποτίσματος και αρδευτικό σύστημα, που συνδεόταν με κοντινό ποτάμι. Επιπλέον, οι καλλιεργητές είχαν εγκαταστήσει μέσα στην φυτεία δύο σκηνές με οικιακό εξοπλισμό, ενώ είχαν προμηθευτεί τρόφιμα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This