Μεσσηνία: Νέα στοιχεία και προσαγωγές αλλοδαπών για την άγρια δολοφονία γυναίκας στα Φιλιατρά! Το 20λεπτο του θανάτου στο μικροσκόπιο των Αρχών

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στα Φιλιατρά Μεσσηνίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 57χρονης επιχειρηματία, που βρέθηκε σφαγμένη χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της, στην Γιόλακα Φιλιατρών.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, κυρίως αλλοδαπών εργατών γης, ενώ στο μικροσκόπιο τους έχει μπει το κρίσιμο 20λεπτο του θανάτου, που η άτυχη γυναίκα έμεινε μόνη της.

Η 57χρονη μαζί με την αδερφή της είχαν θερμοκηπιακή μονάδα στη συγκεκριμένη περιοχή και διέμεναν μόνιμα σε οικία δίπλα από τη μονάδα. Το πτώμα της 57χρονης εντοπίστηκε από την αδερφή της, η οποία,όπως κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές, έλειψε για μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 20 λεπτά) από το σπίτι, προκειμένου να μεταφέρει κάποια εργάτρια των θερμοκηπίων στα Φιλιατρά. Γυρνώντας βρήκε την αδερφή της νεκρή μέσα στο σπίτι με κομμένο το λαιμό.  Αυτό το 20λεπτο εκμεταλλεύτηκαν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι, γεγονός που μαρτυρά ότι το θύμα παρακολουθούνταν στενά και ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. 

Από την πρώτη εξερεύνηση του χώρου δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, ενώ δεν βρέθηκε το αντικείμενο που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα. Ενδεχομένως αρκετές απαντήσεις να δοθούν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπήρχε στο χώρο. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είχε αποκαλύψει, χθες, το newsbreak.gr, οι δύο αδερφές είχαν πέσει θύματα ληστείας τον Απρίλιο του 2013, ενώ το 2016 δύο από τους τρεις κατηγορούμενους Αλβανούς είχαν καταδικαστεί για τη ληστεία σε πολυετή κάθειρξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This