Ξέσπασμα βίας στα Χανιά: Συνταξιούχος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφού πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγό του εν μέσω καβγά

Must Read

Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή ζευγαριού από το Πασακάκι Χανίων που «πρωταγωνίστησε» σε αιματηρό περιστατικό.

Ο 60χρονος, γνωστός, συνταξιούχος γιατρός και η 55χρονη εν διαστάσει σύζυγός του νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων, ο πρώτος με τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και η δεύτερη με τραύματα στην κοιλιά, επίσης από πυροβολισμό.

Όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Πασακάκι και καβγάδισαν άγρια, με τις φωνές να σηκώνουν στο πόδι τη γειτονιά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο γιατρός φέρεται ότι πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

το διαμέρισμα όπου έλαβε χώρα η οικογενειακή τραγωδία

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο πατέρας της 55χρονης, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μάλιστα, ειδοποίησε και τον 16χρονο εγγονό του, ο οποίος ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Επιτόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο 60χρονος εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 55χρονη χειρουργήθηκε. Όπως είπε στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, «η κατάσταση του 60χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και είναι σε καταστολή στην Εντατική».

Τραγική φιγούρα

Η οικογενειακή τραγωδία έχει ταράξει την τοπική κοινωνία των Χανίων, ενώ τραγική φιγούρα είναι ο 16χρονος γιος του ζευγαριού. Οι Αρχές παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες για να διαπιστώσουν τους λόγους που οδήγησαν τον συνταξιούχο γιατρό σε αυτήν την πράξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This