Εποχές… ποτοαπαγόρευσης θύμισαν τα ευρήματα εφόδου στις φυλακές Χανίων και Νιγρίτας!

Must Read

Μέχρι και μείγμα για την παρασκευή αλκοολούχων έφερε στο φως η έφοδος των Αρχών στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών και Χανίων εντός της εβδομάδας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας με τη συνδρομή της εξωτερικής φρουράς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και ακουστικά από διάφορα κελιά.

Στις φυλακές Χανίων, εξάλλου, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους της Ε’ Πτέρυγας Β΄ Ακτίνας, με τη συνδρομή εξωτερικών φρουρών και ενός αστυνομικού της εξωτερικής φρουράς, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: επτά μαχαίρια εκ των οποίων τα 6 αυτοσχέδια, μεταλλική λάμα και ράβδος, 23 κιλά μείγματος για την παρασκευή αλκοολούχου ποτού, 2 αυτοσχέδιες αντιστάσεις ρεύματος, κάρτα εγγραφής δεδομένων, φορτιστής USB και χάπια των οποίων η σύσταση εξετάζεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές αστυνομικές Αρχές και οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This