Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Εποχές… ποτοαπαγόρευσης θύμισαν τα ευρήματα εφόδου στις φυλακές Χανίων και Νιγρίτας!

Μέχρι και μείγμα για την παρασκευή αλκοολούχων έφερε στο φως η έφοδος των Αρχών στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών και Χανίων εντός της εβδομάδας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας με τη συνδρομή της εξωτερικής φρουράς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και ακουστικά από διάφορα κελιά.

Στις φυλακές Χανίων, εξάλλου, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους της Ε’ Πτέρυγας Β΄ Ακτίνας, με τη συνδρομή εξωτερικών φρουρών και ενός αστυνομικού της εξωτερικής φρουράς, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: επτά μαχαίρια εκ των οποίων τα 6 αυτοσχέδια, μεταλλική λάμα και ράβδος, 23 κιλά μείγματος για την παρασκευή αλκοολούχου ποτού, 2 αυτοσχέδιες αντιστάσεις ρεύματος, κάρτα εγγραφής δεδομένων, φορτιστής USB και χάπια των οποίων η σύσταση εξετάζεται.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές αστυνομικές Αρχές και οι αρμόδιοι εισαγγελείς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ