Λήστευε τον κοσμάκη, αλλά… τηρούσε και τα μέτρα!

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 36χρονος, ο οποίος λήστευε supermarket υπό την απειλή όπλου, φορώντας, ωστόσο και… χειρουργική μάσκα! 

Ο δράστης φέρεται να είχε κάνει εννέα ληστείες μέσα στο 2020, έχοντας «διακόψει» τη δράση του μόνο κατά την περίοδο του lockdown. Κατόπιν, ωστόσο, επέστρεψε… δριμύτερος, συνεχίζοντας τις επιδρομές του σε Εύβοια και Βοιωτία, με ορμητήριο το σπίτι του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, τέλος στην εξακολουθητική παράνομη δράση του κατάφερε να βάλει το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, μετά την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που φέρεται να έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Αυγούστου, σε supermarket στα Οινόφυτα Βοιωτίας, καθώς, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Ωρωπού, Αττικής και Χαλκίδας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας Βοιωτίας, ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας.

Ο συλληφθείς φέρεται να έχει κάνει άλλες 8 ληστείες στο διάστημα από 27 Ιανουαρίου έως και 31 Ιουλίου και συγκεκριμένα:

  • 4 ληστείες σε supermarket περιοχών της Βοιωτίας (δύο στο Δήλεσι και από μία σε Σχηματάρι και Οινόφυτα),
  • 3 ληστείες σε supermarket περιοχών της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας, καθώς και
  • 1 ληστεία σε αρτοποιείο, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Χειρουργική μάσκα

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να ξεκίνησε τη δράση του τον περασμένο Ιανουάριο, χρησιμοποιώντας για κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου του, κράνος μοτοσυκλέτας. Στην περίοδο του lockdown σταμάτησε τη δράση του και επανήρθε δριμύτερος στη συνέχεια με τέσσερις ληστείες, στις οποίες φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του με την… υποχρεωτική χειρουργική μάσκα και επιπλέον με ένα τζόκεϊ!

Πάντα «χτυπούσε» με την απειλή πιστολιού, ενώ η λεία του υπολογίζεται άνω των 9.000 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πιστόλι τύπου replica, προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας και καπέλο τύπου τζόκεϊ, ρούχα και παπούτσια, που φέρεται να φορούσε στις ληστείες.

Σύμφωνα πάντα με το LamiaReport, ο 36χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και για διάπραξη κλοπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This