Ο Στέφανος Χίος μιλά για «πολιτική μαφία» που διέταξε την δολοφονία του και εμπλέκει πασίγνωστο ποινικολόγο

Must Read

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Στην αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών πίσω από το ραντεβού με τον πασίγνωστο ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, προχώρησε ο Στέφανος Χίος. Ο γνωστός δημοσιογράφος που γλίτωσε από θαύμα μάλιστα, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ραντεβού ως «προθανάτιο», συνδέοντας το ευθέως με την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

 

Είχε προηγηθεί επιστολή του Μιχάλη Δημητρακοπούλου η οποία διέψευδε οποιαδήποτε σχέση με τα γεγονότα που ακολούθησαν, παρότι επιβεβαιώνει το ραντεβού. Ο κύριος Δημητρακόπουλος μάλιστα απεμπλέκει στην επιστολή του την σύζυγο κορυφαίου πολιτικού την οποία έχει εκπροσωπήσει νομικά, και κάνει λόγο για μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο της χώρας, καλώντας μάλιστα τον δημοσιογράφο να δώσει στην δικαιοσύνη την καταγεγραμμένη συνομιλία τους από το επίμαχο ραντεβού.

Στην δημοσιότητα η συνομιλία με τον ποινικολόγο!

 

Ο Στέφανος Χίος σήκωσε το γάντι και δημοσίευσε όχι μόνο το οπτικό υλικό από την συνάντηση με το Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αλλά και διαλόγους που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται είναι πιστή απομαγνητοφώνηση από το ηχητικό υλικό που διαθέτει. Δημοσιεύει όμως και κάτι πολύ πιο σημαντικό. Την διάψευση του μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου, σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, ότι εμπλέκεται καθοιονδήποτε τρόπο στην συγκεκριμένη συνάντηση. Δηλαδή σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο, ο επιχειρηματικός όμιλος διαψεύδει ότι ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε με τον δημοσιογράφο κατόπιν εντολής του ομίλου.

Αντιθέτως ο Στέφανος Χίος ακόμα και στο συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε χθες και δείχνει τον ίδιο αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας να προσπαθεί να βρει νοσοκομείο για να νοσηλευθεί, μιλά ευθέως για πολιτική μαφία πίσω από το χτύπημα. Κύκλοι μάλιστα του δημοσιογράφου θέτουν τον εντολέα της δολοφονίας του στην κορυφή της πολιτικής εξουσίας, έχοντας ως ισχυρό επιχείρημα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την ημέρα που κλείστηκε το ραντεβού με τον γνωστό ποινικολόγο. Το οποίο πρωτοσέλιδο δεν αναφέρει πουθενά κάποιον επιχειρηματικό όμιλο, αναφέρεται όμως σε κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες από το περιβάλλον του δημοσιογράφου, όλα τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στις αρχές, μαζί με το επίμαχο πρωτοσέλιδο που αφορά σύζυγό πολιτικού προσώπου το οποίο μάλιστα εκπροσωπείται νομικά από τον κύριο Δημητρακόπουλο, ενώ ανακοινώνουν σε κάθε κατεύθυνση πως το οπτικοακουστικό υλικό βρίσκεται σε «τρία διαφορετικά χέρια« και θα «αξιοποιηθεί« σε περίπτωση που υπάρξει νέο χτύπημα κατά του δημοσιογράφου.

 

Να σημειωθεί ότι την εξιχνίαση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης απαιτούν με εκτενή τους αρθρογραφία κορυφαίοι νομικοί αλλά και δημοσιογράφοι οι οποίοι βρίσκονται σε σφοδρή αντιδικία με τον Στέφανο Χίο. Και αυτό λέει πολλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This